Jubileum juf Jeannet.

08 mei 2017 - Schoolnieuws

Jubileum juf Jeannet.

Juf Jeannet 25 jaar in het onderwijs

Al vele jaren geeft juf Jeannet les op onze school. Donderdag 4 mei was het een dag voor een feestje, want juf Jeannet geeft al meer dan 25 jaar les. Samen met haar gezin werd ze getrakteerd op een gezellige dag. Om half tien werd ze ontvangen door alle kinderen en leerkrachten. Eén van onze leerlingen overhandigde haar een prachtig boeket bloemen. Terwijl juf op nummer 1 stond werd ze toegesproken door meester Herman.

Na koffie en gebak werd er met de kinderen een bingospel gespeeld. Ook werden er die morgen allerlei optredens door leerlingen verzorgd. Dit was genieten.

Het hoogtepunt van deze dag was de high tea. Bijna alle ouders hadden een gerechtje gemaakt. We willen dan ook alle ouders heel hartelijk bedanken. Het was smullen geblazen voor een ieder. Een dag om nooit meer te vergeten. We willen juf Jeannet ook bedanken voor haar traktatie en de inzet die ze de afgelopen jaren heeft getoond.