Groep 5 en 6

Groep 5 en 6

Groep 5, en 6

Een nieuwe meester.

Waarschijnlijk is het u inmiddels bekend dat groep 5/6 een nieuwe meester heeft sinds de meivakantie. Vele ouders heb ik al eens gesproken in de periode januari-maart toen ik de zwangerschapsverlof van Marjan, vrijdags, heb mogen invullen en bij enkele gesprekken aanwezig ben geweest op contactavonden.
In het kort; Mijn naam is Jordy Nijboer en ik ben sinds een jaar werkzaam in het basisonderwijs. Ik heb in deze periode, en in stages hieraan vooraf, voornamelijk ervaring opgedaan in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.
Ik ben 28 jaar en woon sinds enkele jaren in Emmen. Hieraan vooraf heb ik enige tijd in Groningen gewoond en in deze stad en Leeuwarden gestudeerd. Voor ik in het onderwijs werkzaam werd heb ik lange tijd in de horeca gewerkt en in Leeuwarden aan de hogere hotelschool gestudeerd. In het onderwijs heb ik een nieuwe uitdaging en passie gevonden die voor mij in het verlengde hiervan ligt op het gebied van werken met mensen, voor mensen en sociale interactie, maar dan met de mogelijkheid een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en persoonsvorming van jonge mensen.
In de periode tot de zomervakantie zal ik Elleke Van Ludolphij vervangen en ben ik vijf dagen in de week aanwezig in De Kiel.
Mocht u vragen voor me hebben, meer over me willen weten, vragen over uw kind of schoolse activiteiten hebben, of welke andere vragen dan ook? Voor elke informeel en formeel gesprek maak ik graag even tijd.