Groep1/2/3 en 4

27 mei 2016 - Groep 1

Groep1/2/3 en 4

Schoolreisje Wildlands

Op dinsdag 26 april was het eindelijk zover! Ons schoolreisje naar Wildlands!!!! Wat was het een prachtige dag met mooi weer. We zullen deze nieuwe dierentuin en het schoolreisje niet snel vergeten . Van Nortica tot Serenga en Jungola alles is bekeken door onze avonturiers. Het ene nog mooier dan het andere. Hieronder een paar foto’s van deze zeer geslaagde dag!

Voorstelling Woeste Willem.

De kist was heel zwaar, gelukkig hielp Anne-Mijn Frank om de kist te tillen. Zij brachten de kist naar het strand. Frank zou een lied zingen, zodat Willem wist waar Frank op het strand was. Maar het duurde te lang, Frank moest weer werken. Gelukkig konden de kinderen het lied zingen en kwam het goed.
Willem ging met zijn boot en kist varen op de zee, maar vergat zijn zwemband/ Hij kon niet zwemmen.
Frank kwam na werk kijken of alles goed is gegaan, hij zag de zwemband en schrok. Snel ging hij de boot achterna met de zwemband. Samen gingen ze naar een eiland en Frank bleef bij Woeste Willem. De kinderen hebben genoten en erg gelachen. De juffen ook. Het was een leuke voorstelling.
Na de vakantie hebben de kleuters een project over Woeste Willem.